Aug 6, 2012

I love exploring
(while wearing my magical glitter shoes)

 

8 comments:

 1. Ahw glitterschoenen! Superleuk!
  Ik had zelf ook een mooi paar gezien op vakantie... Ze waren van MiuMiu en ze kostten 450 euro. Slik! Toch maar even niet.
  En die muur is inderdaad nieuw, had al zolang al die lijsten rondstaan met het idee ze op te gaan hangen en het kwam er maar niet van en uiteindelijk heb ik m'n vader aan z'n arm meegesleurd om spijkers in de muur te slaan (omdat ik er niet aankwam).
  En over die blog trouwens, ik had een ideetje: Misschien kunnen we met z'n tweeën een nieuwe blog maken en daar elke week een of twee keer posten wat er gebeurt in ons spannende studentenleventje? Jij met Jessy samen in Tilburg en ik met mijn vrijheid blijheid in ik-weet-nog-niet-waar. Laat maar weten of je 't een leuk idee vindt ;-)

  Liefs xx

  ReplyDelete
 2. I've been looking for shoes like these for a long time. they're so cute o/

  ReplyDelete
 3. oh shoes!!!! they look really magical!

  ReplyDelete
 4. Dat is zo Dorothy-van-the-Wiz-ig! :) Heerlijk.
  Maar goed: ik ken de aliëns met de kleine korte armpjes ook. Volgens mij zijn ze stiekem 's nachts ook bij mij langs geweest en hebben me laten vergeten hoe leuk het is om kinderlijm op je huid te smeren, het te laten opdrogen en het er dan weer vanaf te trekken. Stomme aliëns.
  Mijn moeder zei: 'Lotte, daar ben je toch veel te oud voor?' toen ik met de Broccoli-knuffel aan kwam zetten. Mijn antwoord was: 'Maar kom op, het is GROENTE! Broccoli! Groente-eten-stimulerend-super-opvoedend-verantwoord!' en mijn moeder zuchtte en zei: 'Goed dan,' en gooide het in ons wagentje. Victory!
  Als ik je zo aan je jongere-ik doe denken, misschien ben ik wel een jongere versie van jou! Dat zou eng zijn. Heeft een èèn of andere gestoorde uitvinder à la Doofenshmirtz stiekem een haar van je gepikt en toen mij gekweekt. (Dit klinkt als een film! Ik ga het verfilmen en een Oscar winnen!)
  Nogmaals, ontzettend bedankt voor alle lieve woorden! Ik vind ze dubbel zo leuk omdat ik jouw blog ook helemaal fantastisch vind, het heeft zo'n mooie hele eigen stijl en het is zo magisch. Het voelt een beetje als een online modern sprookjesboek. Liefs, en een pootje van mijn kat die nu over mijn schouder meeleest (hij weet niet wat privacy is)!

  ReplyDelete
 5. Ja, glitterschoenen! Laatst zag ik een DIY ervan en ik denk dat ik die maar ga doen, want binnenkort is het schoolbal en hoewel de dresscode ballerina's of hakken zegt hoop ik dat ze glitterschoenen ook fashionable genoeg rekenen. Ik. Haat. Ballerina's. En. Hakken. Maar waarschijnlijk laten ze me wel binnen, ik help mee als vrijwilliger :)

  Het is inderdaad dat drankje van de IKEA dat ik bedoelde, alleen dan in perenversie in plaats van appel. Heerlijk!

  ReplyDelete